
Questions and Answers: 
 
 
 

Q:  The specs indicate that excess channel excavated material can be wasted in 
designated fill areas “G”, “D” and “E2”.  Does the COE have any calculations on 
how much material can be placed in each of the fill areas individually? 
 
A:  Yes.  Most of the excess excavated material is anticipated to be placed in fill site 
“G”. 
 
 
Q:  If it is necessary to take material to the offsite fill area upstream of Blue Parkway 
and Brighton Ave., can this location accept the remainder of the material after the 
above fill areas are full? 
 
A:  Yes. 
 
 
Q:  Waste tires are to be disposed of in accordance with Regulation 10 CRS 80.  Is 
this disposal in a regulated landfill? 
 
A:  Will clarify by amendment. 
 
 
Q:  Any concrete, asphalt concrete, cinder blocks and bricks encountered are to be 
disposed of in a permitted landfill.  Will the amount of this material encountered be 
measured for additional payment, or is it up to the contractor to use their own 
judgment as to how much of this he might encounter? 
 
A:  Will clarify by amendment. 


